Onze werkplaats kan wel een gezellige en resultaatgerichte timmerman gebruiken!

Renswoude
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen de € 2000,- en € 3400,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO meubelindustrie en op basis van jouw werkervaring
  • Reiskostenvergoeding en pensioensregeling
  • Een afwisselende baan met verantwoordelijkheid in een gezellig team
  • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • De mogelijkheid om naast de werkzaamheden in de werkplaats, ook de bouw te verkennen
  • Naast een toffe baan krijg jij een vaste club gezellige collega’s!

Ons verlanglijstje

  • Heb jij geen ervaring en wil je graag leren, dan brengen wij jou de kneepjes van het vak bij
  • Op jouw CV zien we ervaring met houtbouw terug
  • Het lijkt jou leuk om diverse interieurwerkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij aan maatwerk keukens, kasten, trappen en ander timmerwerk
  • Jij herkent jezelf in de eigenschappen; zelfstandig, gemotiveerd en nauwkeurig.

Wij zijn CB Projects en vanuit onze werkplaats in Renswoude, bouwen wij mee aan de realisering van mooie interieurbouwprojecten. Dag in dag uit focussen wij ons op het afleveren van maatwerk projecten van hoogwaardige kwaliteit. De eindproducten die wij leveren bestaan uit kozijnen, deuren, keukens, trappen, HSB-elementen en ander divers timmerwerk. Wij gaan voor kwaliteit en flexibiliteit!   

 

Ons bedrijf is klein, stabiel en volop groeiende. Hierdoor ontstaat ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij iedereen de mogelijkheid om te leren op de vloer en te werken met goede machines en materialen. We doen het met elkaar, samen bouwen we aan de groei van CB Projects. Ons hechte team vindt gezelligheid op de werkvloer net zo belangrijk als daarbuiten. Daarom sluiten we samen de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel!

Solliciteren kan gemakkelijk via het onderstaande formulier of via een whatsapp! 

Ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

06:45 De laatste dag van de week is aangebroken! Om de dag goed te beginnen, start je op met een bak koffie en wat flauwe grappen van je collega’s. Tijd om aan de slag te gaan, maar eerst; de radio aan. Veel gezelliger om te werken met wat muziek!
07:00 Je gaat verder met het maken van een keuken. Gister ben je hiermee gestart dus je bent al een eind op weg. Voor nu ga je verder met het zagen van de fronten, het lijmen van de kantenband en het afmonteren van de deurtjes.
09:30 Wanneer je het laatste deurtje afhangt, slaat de klok half 10. Koffietijd! Het is mooi weer, dus die bak koffie drinken jullie op in het zonnetje. De twee collega’s van kantoor houden jullie ook gezelschap!
09:45 Na de koffie pak je een nieuw project op. Het gaat om het frezen van een trap. Voor de details pak je de tekening van de werkvoorbereider erbij. Je freest de platen met behulp van de CNC-machine. Vervolgens schuur je de platen voordat je ze afwerkt. De trap is klaar!
12:30 Dat project heb je redelijk snel volbracht. Een lekkere lunch heb je dan ook wel verdiend. Je geniet van de zon en de boterhammen. Ondertussen nemen jij en je collega’s de plannen voor het naderende weekend door.
13:00 De lunch zit erop dus jij verdwijnt weer de werkplaats in, waar het volgende project op je staat te wachten. Een prefab dakkapel staat op de planning. Je begint met de skeletbouw, vervolgens de kozijnen en tot slot de afwerking van de dakkapel.
14:30 Tussentijds neem je nog een lekkere bak koffie en even wat ontspanning, voordat je verder gaat met de prefab dakkapel. Zoals het ernaar uitziet, krijg je deze vandaag niet helemaal af. Volgende week de puntjes op de i.
15:30 Weekend! Je ruimt de werkplaats op terwijl je collega’s van de bouw ook langzaam de werkplaats indruppelen. Tijd om met elkaar het weekend in de luiden onder het genot van een drankje en wat lekkers. De gezelligheid zit er goed in!

Tijd voor een bakkie 

Deze baan is voor jou een uitgelezen kans om jouw vak als timmerman voort te zetten in een jong en groeiend bedrijf. Hier kan jij meebouwen en het verschil maken! Ook als niet ervaren timmerman is deze baan een buitenkans om het vak aan te leren en eigen te maken. Ben jij op zoek naar één van beide? Dan is het de moeite waard om een langs te komen voor een lekkere bak koffie en een gesprek. Neem je contact met ons op?